PUBLIKOVÁNO 24. 4. 2018

Zrychlete vaše PC s technologií Intel® Optane Memory

#hastag  

#tag  

Technologie Intel® Optane Memory zvyšuje rychlost počítačového systému bez nutnosti mít v počítači výhradně velmi rychlé SSD jednotky. V zájmu rychlosti systému tak nemusíte nahradit jeho klasickou velmi levnou paměťovou kapacitu (pevné disky s velkou datovou kapacitou) za hbité, ale kapacitně nedostačující SSD. Díky tomu, že systém Intel® Optane využívá úzké spolupráce s procesory sedmé generace téže značky, můžete si na takovýchto PC vychutnat bleskurychlé spouštění aplikací či bezproblémové hraní. Velká datová úložiště (typicky klasické pevné disky) v kombinaci s paměťovými moduly Intel® Optane tak tvoří základ moderního opravdu velmi rychlého počítače.

Inteligentní systémová akcelerace

Zakřivený monitor Asus Designo Curve MX32VQ s úhlopříčkou 31,5 palců charakterizuje bezrámečkový displej se zakřivením 1 800R a audio vyvinuté ve spolupráci s firmou Harman Kardon. Novinka s rozlišením 2 560 x 1 440 bodů a poměrem stran 16:9 dále nabízí například osvětlenou základnu s možností nastavení vlastních efektů.

Zakřivený displej vytváří širší zorné pole a také zajišťuje, že každý bod je stejně vzdálen od očí uživatele, čímž pomáhá snížit odraz okolního světla. Díky rozlišení WQHD (2 560 x 1 440) zobrazuje monitor o 77 % více pixelů než běžné monitory s rozlišením Full HD, což znamená ostřejší a detailnější obraz.

Poslední články:

Seznam příspěvků