PUBLIKOVÁNO 26. 9. 2016

Hosting Kerio Connect

Rádi bychom Vám představili naši službu Hosting Kerio Connect, která poskytuje podnikový e-mailsdílené kalendáře a kontakty, videokonference a mnoho dalších funkcí – a to ve formě hostované cloudové služby založené na technologii Kerio Connect.

SDÍLENÉ KALENDÁŘE

Máte stále nabitý program? Nevadí, pomocí sdíleného kalendáře můžete mít svůj rozvrh stále po ruce. Je úplně jedno, zda si svoji schůzku naplánujete na ulici z mobilu, nebo u počítače v kanceláři. Svůj kalendář můžete dát též k dispozici svým kolegům nebo Vaší asistentce. Ta Vám takto může do Vašeho rozvrhu zapisovat důležité schůzky či jednání. Pokud jste vedoucí pracovník, není vůbec problém, abyste měl k dispozici kalendáře svých kolegů.

BEZPEČNOST

Rozbil se Vám mobil nebo jste ho ztratili? Zhroutil se Vám počítač, notebook či tablet? Všechny tyto události jsou nepříjemné a mají společného jmenovatele – ztrátu všech kontaktů. Tato nepříjemnost se dá ale jednoduše ošetřit. Automatické zálohování ve službě Hosting Kerio Connect umožní rychlé a snadné obnovení dat.

SYNCHRONIZACE

A je tu další bonus! Jakákoliv úprava či přidání nového kontaktu se Vám projeví na všech zařízeních. Nového zákazníka, kterého si v kanceláři přidáte do kontaktů, budete mít automaticky ve svém mobilu či tabletu ihned k dispozici. Telefonní číslo svého kamaráda, které si s ním vyměníte, se Vám automaticky do kontaktů zapíše.

PODPORA MOBILNÍCH ZAŘÍZENÍ

Pracovním nástrojem dnes již není jen osobní počítač, ale také tablet a mobilní telefon. Služba Hosting Kerio Connect podporuje téměř všechny mobilní technologie na trhu od zařízení iPhone a telefonů se systémem Android až po tablety.

Se službou Hosting Kerio Connect získáte profesionální e mailové služby bez nutnosti nasazovat a spravovat vlastní e-mailové řešení, tzn. žádné výdaje spojené s nákupem hardware a software.

Poslední články:

Seznam příspěvků