PUBLIKOVÁNO 25. 5. 2016

Zálohovací software a služby

Poskytujeme oficiální licence profesionálních zálohovacích programů a služby spojené se zálohováním firemních dat. Jsme distributorem zálohovacích nástrojů Altaro Hyper-V BackupIperius Backup a BackupAssist. Veškerá data, která jsou pro vás cenná, tak zůstanou uschována. Zálohovací služby zajišťujeme primárně našim klientům, využívajícím Outsourcing IT, ale pomůžeme i vzdáleně s jednorázovým nastavením. To znamená, že vám poradíme s výběrem, instalací a nastavením po celé České republice.

Uvedené ceny základních licencí zahrnují práva na provoz programu (software) a roční aktualizace. Bližší informace jsou uvedeny v detailním popisu každého zálohovacího software.

Ceny za služby jsou kalkulovány individuálně dle potřeb zákazníků.

Používáme a doporučujeme tyto zálohovací nástroje:

Iperius Backup – v jednoduchosti je krása

Iperius Backup je všestranný zálohovací program, který dokáže zálohovat data například ze služeb Google DriveOneDrive nebo Dropbox. Je schopen vytvořit zálohu celého pevného disku nebo například SQL databáze. Více informací o Iperius Backup.

Zálohujte virtuály – Altaro Hyper-V Backup

Hlavní úlohou programu Hyper-V Backup je záloha virtuálních strojů. Umožňuje si určit časový harmonogram tvorby záloh a také dobu, po kterou mají být zálohy uchovány. Hyper-V Backup zvládne zálohovat více virtuálních strojů.

Nabízí možnost vzdálené správy přes konzoli, rychlou zálohu a obnovu souboru a e-mailů, bootování přímo ze zálohy, bezpečné šifrování dat a další možnosti. Více informací o Hyper-V Backup.

BackupAssist – klasika, která nezklame

Zálohovací software BackupAssist provádí automatickou zálohu aplikací nebo celých serverů. Zálohy probíhají v reálném čase. Pomocí časových nastavení je možné zvolit zálohu denní, měsíční i delší, dle vašich požadavků. Zálohovaná média lze snadno spravovat díky notifikacím a popisům médií. BackupAssist podporuje přesun vytvořených obrazů (kopie záloh) mezi jednotlivými médii. Více informací o BackupAssist.

Poslední články:

Seznam příspěvků